a

t

t

a

c

k

600

το απολυτο εργαλειο!

Με δυνατότητα custom deck!

Το απόλυτο εργαλείο για όλες τις “αποστολές!”. 

Το νέο ATTACK 600 φανερά βελτιωμένο από το προηγούμενο μοντέλο τόσο στην αισθητική του όσο και στην λειτουργικότητά του και με ακόμα μεγαλύτερους χώρους, είναι ένα σκάφος που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα: ταξίδια, κάμπινγκ, ψαρέματα.

Ταξίδια: Η  μακριά ίσαλος   5.85μ , τα έξι παρατροπίδια και τα δύο στεπς της  γάστρας εξασφαλίζουν  ένα άνετο ταξίδι με ιδιαίτερα καλή απόσβεση στον άσχημο καιρό. Επιπλέον  αποδίδει  γρήγορη και οικονομική πλεύση. 

Κάμπινγκ: Η εκμετάλλευση των πολυεστερικών τμημάτων της πλώρης όπου δεν υπάρχει hypalon-neoprene δίνει πολλά λίτρα χώρο αποθήκευσης και με τις κατάλληλες τέντες μπορούν να φιλοξενηθούν στο σκάφος μια πενταμελή οικογένεια. Τα δύο υπέρδιπλα κρεβάτια ένα πλώρη ένα πρύμνη και το τραπεζάκι στην πλώρη θα  κάνουν τις διακοπές απόλαυση.

Ψαρέματα: Το ATTACK 600 είναι ιδανικό για ψαρέματα τόσο για ψαροντούφεκο όσο και ψάρεμα από το σκάφος (καλάμι, παραγάδι, καθετί κτλ.) Οι πολυεστερικές κατασκευές των αεροθαλάμων πλώρη και πρύμνη καθώς και η κάλυψη των φουσκωτών αεροθαλάμων από ενισχυμένο GRP (πολυεστέρας) από το περιμετρικό λάστιχο και κάτω σε όλο το μήκος του σκάφους δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας χωρίς να μας απασχολεί αν θα ακουμπήσει η πετονιά ή το αγκίστρι στο neoprene όπου θα προκαλούσε σίγουρα ζημιά. Μπορούμε να τοποθετήσουμε μηχανές συρτής, για μπαλάδες κλπ επάνω σε πολυεστερικό μπαλόνι πλώρη και πρύμνη για μεγάλη ευκολία. Τα μεγάλα μακριά ντουλάπια χωράνε άνετα καλάμια, ψαροντούφεκα αλλά και άλλα μακριά εργαλεία ψαρέματος. Όμορφη και εργονομική η νέα κονσόλα που μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα ναυτικά βοηθήματα GPS, βυθόμετρα, VHF κλπ χωνευτά ή και εξωτερικά.

Περιγραφή: Ξεκινώντας από την πλώρη βλέπουμε την δελφινιέρα με χωνευτό ράουλο, δύο δέστρες  inox  και στρίτσο για άγκυρα με πολύ μεγάλο βάθος. Στο σκάφος τοποθετείται εργάτης κατόπιν παραγγελίας ο οποίος είναι καλυμμένος απόλυτα από πορτάκι. 

Ο πλωριαίος καναπές είναι σε οβάλ σχήμα με μεγάλη μονοκόματη πόρτα για αποθήκευση μακριών αντικειμένων καλάμια, ψαροντούφεκα, πέδιλα σκι κλπ. Ένα τραπεζάκι σε ημικυκλικό σχήμα με πτυσσόμενο πυλώνα θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Τοποθετώντας το τραπεζάκι στην ιδική πατούρα θα δημιουργηθεί ένα κρεβάτι  1,90μ Χ 1,60μ . 

Στα  τέσσερα ντουλάπια των μπροστινών πολυεστερικών  αεροθαλάμων θα βρουν χώρο όλα τα σωσίβια και πολλά πολλά ακόμα πράγματα. Η κονσόλα και το κάθισμα διακυβέρνησης  μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή  δεξιά ή στο κέντρο του σκάφους χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το ζύγισμα. Στην κονσόλα μπορεί να τοποθετηθεί επικαθήμενο  χειριστήριο  ή πλαϊνό. 

Έχει ένα μεγάλο ντουλάπι για αποθηκευτικό χώρο αλλά και για τον έλεγχο των καλωδίων. Το κάθισμα οδηγού συνοδηγού υπάρχει σε δυο εκδόσεις. Α) Ημιόρθιο με κεκλιμένη θέση στηρίζει αποτελεσματικά τον κυβερνήτη και άλλο ένα άτομο σε όρθια και ημιόρθια θέση και έχει δύο ξεχωριστούς αποθηκευτικούς χώρους. Β) Το κλασικό διπλό καναπέ που ρίχνοντας την πλάτη του δημιουργεί ένα δεύτερο μεγάλο κρεβάτι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Υλικό Hypalon ORCA Dtex 1300
  • Μέγιστη ιπποδύναμη 225 HP
  • Ελάχιστη ιπποδύναμη 90 HP
  • Προτεινόμενη ιπποδύναμη 150 HP
  • Βάρος σκάφους 580 kg
  • Κατηγορία CE C
  • Άτομα 8

Εξτρά εξοπλισμός

Εγγραφή στις ενημερώσεις

© 2021 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος – Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από Ziniatis.com