a

t

t

a

c

k

750 Cabin

γρηγορες εξορμησεισ

Με δυνατότητα custom deck!

Πιο συγκεκριμένα, η γάστρα χωρίζεται σε τρία επίπεδα, αφού διαθέτει δυο μη αεριζόμενα steps, με το πρώτο να ξεκινά μετά τα 2/3 της ισάλου από την πλώρη προς την πρύμνη. 

Τρία παρατροπίδια διατρέχουν την κάθε πλευρά, με το χαμηλότερο να απολήγει ομαλά πάνω στο πρώτο σκαλοπάτι και τα άλλα δυο να συνεχίζουν μέχρι τον καθρέφτη. Tο chine σπάει σε 4 «παρατροπίδια» μικρού όγκου που ενώ στην πλώρη λειτουργούν σαν αντιδιαβροχικές λωρίδες, στην πρύμνη ανάλογα με την ταχύτητα προσφέρουν γραμμές πλεύσης και μεγάλη ευστάθεια. 

Η γάστρα δένεται με μεγάλη έδρα σύνδεσης και 11 φράχτες. Τα 7 παρατροπίδια «ξυλιάζονται» και πλαστικοποιούνται, ενώ το πάτωμα του καταστρώματος λειτουργεί σαν δεύτερη έδρα σύνδεσης της γάστρας. Τα ρεζερβουάρ είναι επιθεωρήσιμα από οξύμαχο GRP ή INOX κατόπιν παραγγελίας. Το Attack 750 διαθέτει 4,50μ. αεροθαλάμων από την κάθε πλευρά έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το αβύθιστο. 

Σε όλο τους το μήκος οι αεροθάλαμοι είναι καλυμμένοι με πολυεστέρα από την κάτω πλευρά έτσι ώστε να εξασφαλίζονται: οι ελάχιστες τριβές, οι μηδενικές φθορές αλλά και η δυνατότητα μουραβιάσματος σε κάποιον που επιθυμεί να έχει το σκάφος για μεγάλο διάστημα στο νερό.

0 κάθε αεροθάλαμος διαθέτει τρία διαμερίσματα. Στον καθρέφτη υπάρχει ενσωματωμένο μπρακέτο με τρόπο κατασκευής που εξυπηρετεί και διπλή τοποθέτηση κινητήρων. Η πλώρη του σκάφους διαθέτει «πολυεστερικούς αεροθαλάμους» μήκους περίπου 2μ. από την κάθε πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη εκμετάλλευση του εσωτερικού τους για αποθήκευση πραγμάτων. Στην ένωση των «αεροθαλάμων» διαμορφώνεται το στρίτσο με κάθετο πορτάκι επιθεώρησης.

Στο σκάφος τοποθετείται κατόπιν παραγγελίας εργάτης, ο οποίος είναι απόλυτα καλυμμένος από πορτάκι. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι ένα από τα μεγάλα ατού του σκάφους. Το μεγάλο τραπεζοειδές ταμπούκι της πλώρης χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα τμήματα με ξεχωριστά ανοίγματα.Οι χώροι αυτοί μαζί με τα 6 πλαϊνά ντουλάπια των «πολυεστερικών αεροθαλάμων» υπερκαλύπτουν από μόνοι τους ακόμα και τις πιο ακραίες απαιτήσεις, για μεταφορά πραγμάτων. Χωρίς καμία προσθήκη το μεγάλο sundeck που δημιουργείται στην πλώρη φιλοξενεί με άνεση δύο ενήλικες και ένα παιδί. Μεγάλος ελεύθερος χώρος μεσολαβεί μέχρι την κονσόλα, που διαθέτει δικό της κάθισμα.

Ένα τραπεζάκι με τηλεσκοπικό σωλήνα μετατρέπει τον ελεύθερο αυτό χώρο σε τραπεζαρία του σκάφους. Η κονσόλα είναι κεντρικά τοποθετημένη σχετικά μικρού όγκου και τονίζει το sport χαρακτήρα του σκάφους. Οι επιφάνειες της προς τη θέση διακυβέρνησης είναι αρκετές προκειμένου να τοποθετηθούν όργανα και ναυτικά βοηθήματα. Κατόπιν παραγγελίας, η κονσόλα μπορεί να φιλοξενήσει χημική ή τουαλέτα ναυτικού τύπου. 

Σαν θέση διακυβέρνησης προσωρινά διατίθεται το ημιόρθιο κάθισμα που χρησιμοποιεί η εταιρεία για το μικρότερο μοντέλο της.

Στον καναπέ της πρύμνης θα καθίσουν 3 ή και 4 άτομα. Στο χώρο που μεσολαβεί μεταξύ του καναπέ και της θέσης διακυβέρνησης δημιουργείται ένα δεύτερο κρεβάτι όπου θα βρουν θέση για ύπνο 2 άτομα μεσαίου ύψους με τοποθέτηση προσθήκης. Η προσθήκη αυτή δεν είναι άλλη από το ίδιο το τραπεζάκι που στηρίζεται ανάλογα. Ανασηκώνοντας τον καναπέ της πρύμνης αποκαλύπτεται ένας τεράστιος αποθηκευτικός χώρος που άνετα θα φιλοξενήσει σε μια ψαρευτική μας εξόρμηση 4 σάκους με μακριά ψαροντούφεκα 2 σάκους με στολές, την πλευστική σχεδία 4 ατόμων και 2 ψυγεία 75 λίτρων!!! Στο πάτωμα του ταμπουκιού υπάρχουν δύο ντουλάπια.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ολικό μήκος 7,50 μ
  • Ολικό πλάτος 2,50 μ
  • Αριθμός αερο/μων 4
  • Διάμετρος αερο/μων 0.47 μ
  • Deadrise 24 μοίρες
  • Δεξαμενή καυσίμων 350 λτ
  • Δεξαμενή νερού 120 λτ

Εξτρά εξοπλισμός

Εγγραφή στις ενημερώσεις

© 2021 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος – Σχεδιασμός & Ανάπτυξη από Ziniatis.com